Web development

Is het web jouw platform? En wil je serieuze software ontwikkelen? Read on.

Bij Tweede golf hebben we inmiddels meer dan 10 jaar ervaring met web engineering en operations.

Expertise

Not your average web agency: ons werk begint waar standaard weboplossingen ophouden. Onze web engineers hebben een achtergrond in security, wiskunde en informatica, waarmee ze elegante oplossingen leveren voor hard problems. Het resultaat? Effectieve, hoogwaardige software die lang meegaat.

Naast ons werk voor klanten doen we bovendien continu onderzoek naar opkomende webtechnologiën. Een greep uit onze expertise:

 • Backend development
  Stabiele applicaties met Symfony, Node.js en Rust en Go.
 • Ontwikkeling van microservices
  Lees onze blogs over micro/miniservices.
 • Geodata, LIDAR en satellietdata
 • Docker & Kubernetes
  Jarenlange ervaring met SysOps en DevOps.
 • Privacy/Security
  Academische kennis op het gebied van security architectuur en identiteitsplatformen als IRMA.
 • Geavanceerde UIs
  Bijvoorbeeld de ontwerptool van tekenjetuin.nl.
 • Progressive Web Apps

Toolbox

Momenteel behoren tot onze geprefereerde talen en frameworks onder andere Node.js, NestJS, React, Symfony 5 (PHP), Rust en Go.

Hoe we werken

Met onze expertise ontwikkelen we razendsnel jouw nieuwe product. Nieuwsgierig geworden naar hoe je met ons samenwerkt? Check Team-as-a-Service.

We hebben heel prettig met tweede golf samengewerkt aan de gebruiksvriendelijkheid van IRMA en aan het maken van een mobiele balie voor onboarding. Er wordt goed meegedacht voor oplossingen voor de ontwerp uitdagingen die we inbrengen en de uitvoering is zorgvuldig en volgens planning. Ook wanneer er omgeschakeld moet worden toont tweede golf flexibiliteit. Verder zijn we erg onder de indruk van de kennis en expertise op het gebied van privacy en security. Een erg fijne partner!

Mark Fonds

PL Digitale Identiteit, Gemeente Amsterdam

Meer weten?

Meer weten over onze dienstverlening? Of wil je weten of wij warm worden van jou vraagstuk en of die matcht met onze expertise? Hugo kan je hier alles over vertellen.

Bel of mail Hugo

0243010484hugo@tweedegolf.com