Workflow automation

Jouw partner in het digitaliseren van bedrijfsprocessen. Software op maat, van inventarisatie tot implementatie.

CASE Askja Reizen

Al sinds 2009 zijn we Askja's technisch partner en ontwikkelden we het complete back- en frontoffice systeem met gekoppeld vier consumenten websites.

Tweede golf is al 10 jaar onze technische partner waarmee we ons backoffice systeem en de sites voor Askja en VNC hebben ontwikkeld. De grondige inventarisatie die we bij de start uitvoerden was een eye-opener en was cruciaal voor het succes van het project.

Sander van Opstal

directeur Askja Reizen & VNC Asia Travel

Expertise

Wie wil het niet? Een op maat gemaakt systeem dat perfect aansluit bij jouw werkprocessen. Sneller en makkelijker, zodat je minder tijd kwijt bent aan "gedoe" en meer tijd overhoudt om kwaliteit te leveren aan je klant.

Laten we eerlijk zijn: om dat doel te behalen heb je meer nodig dan een stel code monkeys. Elke organisatie is anders dus het gaat niet alleen om het schrijven van software. Het grondig analyseren van je processen, het stellen van de juiste vragen en het creëren van draagvlak bij je medewerkers zijn minstens zo belangrijk.

Onze web engineers combineren sterke analytische vaardigheden met meer dan 10 jaar praktijkervaring in workflow automation. Het resultaat? Effectieve, hoogwaardige software die lang meegaat.

Een greep uit onze expertise:

 • Procesanalyse
  Inzicht in de knelpunten van je proces, analyse van bestaande workflows en duidelijke vertaling naar requirements.
 • Eerlijk advies
  Niet elk detail hoeft geautomatiseerd te worden. We helpen je slimme keuzes te maken die onnodig complexe software voorkomen.
 • Geavanceerde werkschermen
  De grootste tijdwinst maak je niet met een standaard lijstje. Voor de cruciale stappen in het proces zorgen we voor geavanceerde schermen die het leven van je medewerkers echt makkelijker maken.
 • Koppelingen met je systeem
  Integratie met bijvoorbeeld je CRM, boekhoudpakket of betaalsysteem.
 • Snel ontwikkelen
  Onze developers hebben de materie snel onder de knie, zo kunnen we direct voor je aan de slag: stabiele applicaties en efficiente development met web frameworks als Symfony en Node.js.
 • Stabiel en schaalbaar
  Jarenlange ervaring met veilige online systemen. Schaalbaar door moderne cloudtechnieken zoals Kubernetes.

Verder praten?

Wil je weten of wij je kunnen helpen met jouw vraagstuk?
Bel of mail Hugo voor een 10-minuten gesprek.
Als er aanleiding is maken we vervolgens een afspraak bij ons op kantoor.

Bel of mail Hugo

0645394989hugo@tweedegolf.com