Blog

Tech blog on web, security & embedded

In onze eerste blog over Team-as-a-Service (TaaS) las je dat we ons met ons 'Hire a Team'-concept met name richten op start-ups en scale-ups die tech first denken, hart hebben voor goede software en weten hoe het balletje rolt.

Je ziet het de laatste tijd steeds vaker: tech bedrijven die bewust kiezen voor het inhuren van een Nederlands development team, omdat - laten we het neutraal stellen - de ervaringen met offshoring niet onverdeeld positief waren.

Is jouw auto tiptop onderhouden of stel jij een reparatie liever uit? Dat laatste is een risico. De kans is groot dat je auto kuren krijgt. Van vreemde geluiden tot onderdelen die het spontaan begeven. De snelweg kan ineens een serieuze uitdaging zijn.

Het is al zeven jaar geleden dat Marc Andreessen onderwees "Why software is eating the world". Als het toen al niet duidelijk was, dan is het dat nu wel: softwarereuzen knabbelen voortdurend aan traditionele branches en soms gaat het met een minder subtiel, hap-slik-weg. Als het niet Google, Facebook of Apple is, dan zijn het wel "kleine" broertjes zoals Netflix, Airbnb, Spotify of Uber. En als die het niet zijn, dan staan er nog tienduizenden tech start-ups klaar om de wereld beter te maken met een nieuw stukje software.

Bij Tweede golf werken onze development teams altijd nauw samen met een product owner van de klant. Hoe beter de samenwerking, hoe beter het resultaat. Waar zou de ideale product owner volgens ons aan moeten voldoen? Hieronder vijf tips voor de ideale PO m/v.