Workflow automation

Wie wil het niet? Een op maat gemaakt systeem dat perfect aansluit bij jouw werkprocessen. Sneller en makkelijker, zodat je minder tijd kwijt bent aan "gedoe" en meer tijd overhoudt om kwaliteit te leveren aan je klant.

Laten we eerlijk zijn: om dat doel te behalen heb je meer nodig dan een stel code monkeys. Elke organisatie is anders dus het gaat niet alleen om het schrijven van software. Het grondig analyseren van je processen, het stellen van de juiste vragen en het creëren van draagvlak bij je medewerkers zijn minstens zo belangrijk.

Onze web engineers combineren sterke analytische vaardigheden met meer dan 10 jaar praktijkervaring in workflow automation. Het resultaat? Effectieve, hoogwaardige software die lang meegaat.

Onze onderwerpen

Procesanalyse

  • Inzicht in knelpunten van je proces
  • Analyse van bestaande workflows
  • Vertaling naar requirements

Eerlijk advies

  • Niet elk detail geautomatiseerd
  • Geen onnodig complexe software

Snel ontwikkelen

  • Stabiele applicaties
  • Frameworks Symfony & Node.js

Stabiel en schaalbaar

  • Veilige online systemen
  • Cloudtechnieken zoals Kubernetes

Uitgelicht project: Askja Reizen

Al sinds 2009 zijn we technisch partner van Askja Reizen.

We ontwikkelen het complete back- en frontoffice systeem, met daaraan gekoppeld meerdere consumenten websites

Samenwerken met Tweede golf in de praktijk

We zijn een hechte groep van engineers en developers, met een achtergrond in information security, wiskunde en informatica. Wij zien intensief samenwerken als belangrijkste voorwaarde voor succes. Praktisch betekent dat: wekelijks en soms ook dagelijks werken met een van onze compacte, zelforganiserende teams, waarbinnen jullie product owner de rol van aanvoerder invult.

We hebben een langetermijnfocus: we werken graag zo lang mogelijk samen en hebben geen plannen om ons bedrijf te verkopen. We hopen dit tot ons pensioen te mogen blijven doen. Alleen met dat perspectief creëer je een omgeving waarin je langdurig je beste werk kunt doen met elkaar.

Aan welk project je ook werkt met ons, groot of klein, je ontmoet altijd een sterke engineering mindset, de zoektocht naar steeds betere software en tools, naar elegante oplossingen en naar veilige en privacy-vriendelijke software.

Meer over hoe wij de wereld zien

Meer praktijkervaring

Blogs en cases waarmee je onze praktijkervaring beoordelen

Uitgelicht project

Huverba


Herontwikkeling van de rooiapp de applicatie die is uitgegroeid tot het hart van het logistieke bomen- en plantenproces bij Huverba.

team-as-a-serviceworkflow automation

Hugo

Co-owner & Business developer

Opdrachtgevers & partners

Soil HeroesOpdrachtgever
HuverbaOpdrachtgever
PectOpdrachtgever
OlifantenpaadjeOpdrachtgever

Verder praten?

Wil je weten of wij je kunnen helpen met jouw vraagstuk? Bel of mail Hugo voor een 10-minuten gesprek.