Over ons

Een vast hecht team. Onze klanten zijn onze collega's. Duurzaam succes creëren we door face-to-face samen te werken en te investeren in een hechte relatie.

Daniel

Researcher
daniel@tweedegolf.com

Daniel

open sourceperfectionistyoga

Ontwikkelaar, researcher, hart voor open source. Hij schreef al een open source library waarmee je via een Java applet MIDI instrumenten kon koppelen aan een webpagina, toen de meeste van ons hun middelbare school nog moesten afmaken. Zijn library werd opgepikt en legde mede de basis voor de WebMIDI API die nu is ingebouwd in Chrome. In zijn werk is hij perfectionistisch, wil hij altijd zoveel mogelijk leren en probeert hij graag nieuwe dingen. Was er bovendien vanaf het begin bij. Werkt vanuit Rotterdam en blijft fit door veel op zijn five-fingers te lopen en aan yoga te doen.

Ruben

Senior developer
ruben@tweedegolf.com

Ruben

architectuurinformaticatechnologist

Mag met recht full stack ontwikkelaar genoemd worden, met inmiddels jarenlange ervaring. Weet van veel verschillende technieken veel. Heel veel. Waakt over de architectuur van applicaties en accepteert geen halve oplossingen. Heeft een sterke mening die je altijd zal horen. Studeerde informatica aan de RU en begaf zich eerder samen met Marlon op het ondernemerspad. Speelt in zijn vrije tijd graag table top games en fietst graag door de prachtige omgeving van Nijmegen.

Bram

Senior developer
bram@tweedegolf.com

Bram

informaticaFrietopiagrondig

Vergaarde eeuwige roem als oprichter van Frietopia, pleitbezorger van de Nederlandse frietcultuur. Bram studeerde informatica en filosofie en werkt al jaren bij Tweede golf. Een zeer ervaren ontwikkelaar die niets aan het toeval overlaat. Maar ook: liefhebber van minimalistische opera en continentale filosofie. Zijn bachelor thesis schreef hij over Plankalkül, de eerste high-level programmeertaal.

Marlon

Lead developer
marlon@tweedegolf.com

Marlon

cyber securitysportklimmenteamplayer

Marlon is altijd bezig met software development, van DevOps tot UX. Dat geldt ook voor thuis. Of het nu om gordijnen gaat, het licht, de ventilator of het alarm, alles moet automatisch. Vloeiend in JavaScript, Python, PHP en Shell, maar ook bedreven in Java, C++ en Rust. Hij studeerde informatica (bachelor) en behaalde een Kerckhoffs Master cybersecurity. Systemen maakt hij graag beter en mooier. Recentelijk is hij veel bezig met React applicaties.

Erik

Scrum master
erik@tweedegolf.com

Erik

founding fatherscrum masterverbind

Hij faciliteert, houdt overzicht, bewaakt belangen en verbindt. Hij is de scherpe analyticus die precies de goede vragen stelt. Studeerde natuurkunde en filosofie maar kwam via een omweg in de software terecht. Timmerde al aan de weg toen WAP en Windows Mobile nog beloftes waren. Erik is het aanspreekpunt bij Tweede golf en momenteel vooral als scrum master betrokken bij projecten. Hij omringt zich graag met techneuten en bouwers die net als hij goede dingen willen maken.

Wouter

Senior developer
wouter@tweedegolf.com

Wouter

perfectionistischsportklimmercomputing science

Zijn hobby’s? Compilers, electronica en spelen met OpenGL. Maar daarnaast ook, net als Marlon, regelmatig in Grip boulderhal te vinden. Ontwikkelaar met diepgaande kennis, het type dat je als eerste in je team kiest en elke klus kan klaren. Studeerde computing science aan de RU en won eerder een reis naar San Francisco met Superplan, een persoonlijke agenda/assistent. Schrijft graag scrapers en legt de lat in zijn werk zeer hoog.

Hugo

Scrum master
hugo@tweedegolf.com

Hugo

proceswiskundesportklimmen

Houdt zich graag bezig met de procesmatige kant van de zaak. Samen goede software maken. Is zowel als scrum master als ontwikkelaar bij projecten betrokken. Houdt van zijn diverse rol. Werkt doelmatig. Na zijn eerste baan bij Tweede golf terecht gekomen. Studeerde wiskunde aan de RU en ronde een master in Finance in Tilburg cum laude af. Is naast zijn werk ook vooral graag buiten, om te trail runnen of met Marlon op vakantie mooie routes te klimmen.

Kennismaken?

Meer weten over wie we zijn of wat ons beweegt? Vanzelfsprekend ben je van harte welkom op ons kantoor in hartje Nijmegen.

Bel ErikMail Erik

tweede golf

Contact

  • 024 - 30 10 484
  • info@tweedegolf.nl

Adres

  • Castellastraat 26
  • 6512 EX Nijmegen