icon

Symfony


Wij ontwikkelen state of the art web apps met het PHP-framework Symfony.

Razendsnel ontwikkelen

Dankzij onze diepgaande kennis van het Symfony framework zijn we in staat om razendsnel applicaties te ontwikkelen die klaar zijn voor morgen.

  • Symfony is de industry standard voor PHP web development.

  • Wereldwijd de basis van honderdduizenden succesvolle web apps.

  • Schaalbaar, uitbreidbaar en onderhoudbaar.

  • Méér dan een framework: een development-filosofie.

icon

Best practices, best results

Voorop lopen is de norm. We volgen de best practices waar de Symfony community voor staat en zijn daarbij niet bang om onze werkwijze steeds aan te passen. De best practices vormen een belangrijk onderdeel van ons development proces en zorgen ervoor dat we het maximale uit elk project halen.

icon

Maximale focus op business logic

Door het gebruik van Symfony kunnen we ons maximaal richten op de specifieke business logic waar het project om vraagt. Symfony’s standaard componenten, gecombineerd met onze tool set, zorgen voor een solide basis voor elk project. Onze developers kunnen zich focussen op wat de kern is en verliezen geen tijd aan repetitieve taken.

icon

World class support

Het Franse SensioLabs en een wereldwijde community werken dagelijks aan Symfony. Symfony’s release cycle is volwassen en bevat long term support versions, waardoor we jarenlang ondersteuning kunnen bieden voor de apps die we ontwikkelen. We dragen actief bij aan Symfony, door zogenaamde bundles die we intern ontwikkeld hebben met anderen te delen op GitHub.

We hebben een team van tweede golf gedurende anderhalve maand ingehuurd om gelijktijdig met een aantal nieuwe producten onze nieuwe site planviewer.nl te kunnen lanceren. Hun technische knowhow heeft enorm geholpen om de ontwikkeling in een rap tempo te realiseren. We kijken tevreden terug op de samenwerking en zijn blij dat ons vastgoedportaal de nieuwe look heeft gekregen en dat hij staat zoals wij ook voor ogen hadden toen wij het project gingen starten.

Wiebe Tamminga, senior accountmanager Planviewer

Contact opnemen
Meer weten? Onze senior developer & owner Marlon kan je alles vertellen over Symfony development bij tweede golf. Rechtstreeks mailen kan ook: marlon@tweedegolf.com