Impactvolle automatisering

Niet voor alle werkzaamheden en processen ligt een standaard softwarepakket klaar. Soms wil je wel automatiseren (minder 'gedoe' en meer tijd om kwaliteit aan je klanten te leveren), maar kom je er niet helemaal uit hoe dan. Herken je dit? Wij denken graag met je mee!

Onze ontwikkelaars zijn geen code monkeys; met meer dan 10 jaar ervaring en sterke analytische vaardigheden weten ze precies de juiste vragen te stellen om een grondige analyse van je processen te maken.

Werken met ons betekent dat we gaan voor een veilig en kwalitatief systeem, met een focus op duurzaamheid van de software en de samenwerking.

Onze onderwerpen

Procesanalyse

  • Analyse van bestaande workflows en knelpunten
  • Vertaling naar requirements

Eerlijk advies

  • Niet elk detail geautomatiseerd
  • Geen onnodig complexe software

Samenwerking

  • Samen draagvlak creëren
  • Support expliciet en duidelijk geregeld

Case: Soil Heroes

Soil Heroes is een startup die boeren voorziet van nieuwe en duurzame businessmodellen en inkomensstromen. Ze helpen hen om landbouw te bedrijven mét de natuur, het herstellen van de bodem en het produceren van smakelijke en gezonde gewassen.

Wij ontwikkelden een baanbrekend platform om regeneratieve landbouw op te schalen, door boeren en bedrijven te verbinden met behulp van impact data.

Lees meer

Meer praktijkervaring

Blogs en cases waarmee je onze praktijkervaring kunt beoordelen

Huverba

Procesoptimalisatie


Voor topkweker Huverba hebben we de web-based software ontwikkeld die het hart vormt van het logistieke proces.

back-officeprocesautomatisering
Askja Reizen

Productbeheersysteem


Voor maatwerkreisspecialist Askja ontwikkelden we het complete back- en frontoffice systeem, met daaraan gekoppeld meerdere consumentenwebsites.

procesautomatiseringcloudplatform

Samenwerken met Tweede golf in de praktijk

We zijn een hechte groep van engineers en developers, met achtergronden in information security, wiskunde en informatica. Wij zien intensief samenwerken als belangrijkste voorwaarde voor succes. In de dagelijkse praktijk zal ons zelforganiserende team rechtstreeks met jouw product owner samenwerken in een werkvorm die we samen afspreken. Hierdoor voelen onze developers zich nauw verbonden met jouw ideëen en kan het team iteratief en bijzonder effectief te werk gaan.

We hebben een langetermijnfocus: we werken graag zo lang mogelijk samen en hebben geen plannen om ons bedrijf te verkopen. We hopen dit tot ons pensioen te mogen blijven doen. Alleen met dat perspectief creëer je een omgeving waarin je langdurig je beste werk kunt doen met elkaar.

Aan welk project je ook werkt met ons, groot of klein, je ontmoet altijd een sterke engineering mindset, de zoektocht naar steeds betere software en tools, naar elegante oplossingen en naar veilige en privacy-vriendelijke software.

Meer over hoe wij de wereld zien

Opdrachtgevers & partners

Soil HeroesOpdrachtgever
HuverbaOpdrachtgever
PectOpdrachtgever
OlifantenpaadjeOpdrachtgever

Verder praten?

Wil je weten of wij je kunnen helpen met jouw vraagstuk? Bel of mail Hugo voor een 10-minuten gesprek.